« Agenda

25-05-2019 | Bal

Balfolk Moira

Met: Bazz² (BE)Simone Bottasso Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: € 16 normaal tarief, € 14 met korting, 18+ Fair Trade Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: nee, wel een aparte workshop vooraf Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: Utrecht@balfolk.nl Meer info »

Weer een bal met niemand minder dan Simone Bottasso en Bazz²! Ook zal er weer een workshop zijn. Meer info daarover volgt nog

Inschrijven

De capaciteit van de Moira is beperkt, we raden daarom aan om je in te schrijven. Schrijf je hier in!

Toelichting tarieven

Het standaard tarief is €16, maar mocht je echt wat minder te besteden hebben, mag je gebruik maken van het kortingstarief van €14.
Fair Trade
De voorwaarden voor het gebruik van de Moira zijn helaas minder voordelig dan voorheen en als nieuwe organisatie hebben we nog geen financiële buffer. Dit maakt het lastig voor ons om o.a. de bands een eerlijke gage te kunnen betalen. Om deze reden hebben we het Fair Trade-tarief van €18,- (of meer) in het leven geroepen, waarmee je actief kunnen bijdragen aan het voortbestaan van de Moirabals. We zijn iedereen die voor deze optie kiest zeer dankbaar! Het is natuurlijk ook mogelijk om los van de entree een directe donatie te doen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan graag contact met ons op.

Programma

12:00 Workshop
15:00 einde workshop
15:30 zaal open
16:00 Bal met Simone Bottasso
18:00 Picknick
19:30 Bal met Bazz²
21:30 Sessie

Eten en Drinken

Er is ook, net als altijd, weer een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.
Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Water kan daar gratis verkregen worden.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: