« Agenda

12-11-2017 | Bal

Balfolk Moira

Met: Les Frères d'Eeckère (Be)Wouter en de Draak (Nl) Docent(en): Aanvang: 15:30 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Toch nog bals in de Moira!

Door de drukte rond CaDansa ben ik (Louise) niet toegekomen aan bals in Utrecht organiseren, maar achter de schermen gebeurde er toch iets 🙂 Dus ze komen er aan deze winter, te beginnen met 12 november!

Behalve dat Wouter & de Draak hun cd komen presenteren, komen ook 2 belgische broertjes spelen: Les Freres d’Eckere.

Reserveren

Op zaterdag 11 november zijn er nog ruim voldoende kaartjes voor zowel het bal als de workshop. Je hoeft niet meer te reserveren, je kan gewoon aan de deur je kaartjes kopen.

Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 5 euro extra om binnen te komen. Tot een week van te voren kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Als je ook naar de workshop wil komen moet je je daarvoor apart aanmelden. Dat kan via het formulier op de workshoppagina.

Programma

12:00 Workshop door Louise: Basis Mazurka & spelen jig

15:00 einde workshop

15:30 zaal open

16:00 Bal met Les Freres d’Eckere

18:00 Picknick

19:00 Bal met Wouter & de Draak 

21:00 Sessie??

22:00 einde

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: