« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

09-09-2019 | Dansen leren

Proefles Balfolk & Start Lessenseizoen Utrecht

Met: Docent(en): Cecilia BrandsSaskia Sportel Aanvang: 18:57-22:00 Entree: 5 euro Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: utrecht@balfolk.nl Meer info »

Yes! nieuwe les!

In september begint de nieuwe lesreeks in Utrecht op maandagavond met Saskia Sportel en Cecilia Brands. De proefles met minibal is op maandag 9 september. Iedereen is welkom! 

De deuren zijn vanaf 18:57 open. We beginnen om 19:15 met 1.5 uur dansles. Daarna is er van 21:00 tot 22:00 nog een uurtje minibal. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen aan Saskia en Cecilia over de lessen en/of workshops.

De kosten zijn 5,- die je ter plaatse contant kunt betalen.
Samen met een vaste danspartner komen is niet nodig.

Aanmelden: we vinden het fijn als je je aanmeldt. Dit kun je doen via ‘reserveren’ boven aan deze pagina of door vooraf een mailtje te sturen naar utrecht@balfolk.nl

Er is ook een Facebook-event voor deze avond (geldt niet als aanmelding).

Hier lees je meer over de Utrechtse lessenreeks en de workshops in het najaar van 2019: Balfolk lessen in Utrecht. Zoals afgelopen jaar zijn het extra lange lessen van 2.5 uur, die om de week plaatsvinden. De reeks bestaat uit 8 lessen (exclusief de proefles). De inhoud van de lessen sluit mooi aan op het einde van de lessenreeks van vorig seizoen, maar ook als je die lessen niet hebt gevolgd ben je van harte welkom. De lesreeks is voor iedereen die al (langer) danst.

Locatie: De lessen en dus ook de proefles vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). De deur die je moet hebben is de blauwe aan de rechterkant, met daarop in roze letters “Moira zaal”. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: