« Agenda

11-09-2011 | Bal

Balfolk Moira

Met: Bos'n Bass (Be)Duo Leemans-Driessens (Be)Le Petit Boeuf (NL) Docent(en): Aanvang: 16:00 Entree: Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Reserveren

Dit bal is uitverkocht reserveren kan enkel nog voor de wachtlijst.

Reserveren kan vanaf 10 augustus. Reserveren is niet meer vrijblijvend. Als je je reservering niet op komt halen, betaal je de volgende keer 17 euro om binnen te komen. Tot een week van te voren (dus tot en met zondagavond 4 september in dit geval) kan je je reservering nog wel annuleren. Daarna moet je zelf iemand vinden die op je kaartje naar binnen wil.

Eten en drinken

Er is ook weer, net als altijd een picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z’n allen. Neem ook bord en bestek en opscheplepels mee, die zijn namelijk niet aanwezig in de Moira.

Neem niet zelf te drinken mee, de Moira is een horecagelegenheid en er is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Ook waterflesjes worden niet getolereerd, helaas.

Programma

Precieze programma volgt tzt.

Dansworkshop

Louise geeft voorafgaand aan dit bal weer een workshop, waarin de basis van een aantal veel terugkomende dansen aangeleerd wordt. Extra aandacht is er voor de scottish, danshouding en het spelen in de jig. Meer info over deze workshop en de mogelijkheid je aan te melden vind je hier.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: