« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

07-11-2022 | Dansen leren

Spelen met de Slängpolska (7 en 14 november)

Met: Docent(en): Amber WeverRobin van den Brule Aanvang: 19:00-22:00 Entree: 40 euro met korting, 46 euro standaard, en 50 euro Fair Trade tarief. Locatie: Moira,
Wolvenstraat 10, 3512CH Utrecht
Instructies: Sessie: Contact: balfolkutrecht@gmail.com Meer info »

Op 7 en 14 november geven Amber Wever en Robin van den Brule workshops over de Zweedse Slängpolska. Zij hebben deze beiden geleerd tijdens hun dansstudie aan het Eric Sahlström Institut in Tobo, Zweden. In de workshop leren we samen een traditionele vorm van slängpolska aan, die uit meerdere delen bestaat. Vanuit die verschillende bases is er ruimte om te variëren, en zo je ‘bal’-slängpolska te verdiepen en verbreden! Aan bod komen in ieder geval de connectie tussen partners, spelen met ritmes in de muziek, en het gebruik van ruimte.

Niveau
De workshops zijn toegankelijk voor iedereen: binnen de basis is er veel ruimte voor individuele verdieping, dus de workshop is interessant voor beginnende dansers én mensen die de slängpolska al kennen. Wel raden wij met klem aan om beide workshops te volgen; mocht dat écht niet lukken kun je mailen naar balfolkutrecht@gmail.com.

Lestijden & Locatie
19:00 – deuren open
19:15 – de les begint
21:45 – einde les
22:00 – sluiting.
Je moet de blauwe voordeur hebben aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal. Ben je onverhoopt te laat en is de deur dicht? Bel het 06-nummer dat op de deur hangt, dan komt iemand de deur open doen.


Prijzen, Aanmelden en Algemene Voorwaarden
Zie boven voor reserveren en prijzen. Je betaalt contant voor je reservering aan het begin van de workshop.

Let op! Als je inschrijft, reserveren we een plekje voor je en gaan we er ook van uit dat je komt. Inschrijven is dus niet vrijblijvend. Als je je inschrijft en je je minder dan een week voor de workshop weer afmeldt, vragen we een administratieve bijdrage. Als je je minder dan drie dagen voor de workshop afmeldt, betaal je een deel van het lesgeld, tenzij je iemand vindt die je kaartje overneemt. Je kunt alles lezen in deze algemene voorwaarden, die gelden als je je aanmeldt.

Richtlijnen
Wij willen graag dat iedereen zich vrij en veilig voelt om zichzelf te zijn en om aan te geven wat ze nodig hebben. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen, die naar onze workshops komt, op de hoogte is van een aantal richtlijnen: Balfolk Utrecht Richtlijnen. Zo maken we de community voor iedereen zo veilig en fijn mogelijk. 🙂

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te verzenden naar balfolkutrecht@gmail.com met dat je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen? Mail naar utrecht@balfolk.nl

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: